Spędźcie ostatnią noc 2024 roku delektując się autorskimi daniami naszego szefa kuchni.
Wybierzcie jedno z dwóch menu – mięsne lub wegetariańskie!
Menu A (mięsne):
- Tatar z łososia – podawany z awokado, czerwonym kawiorem i tuńczykiem
- Żebro wołowe – gotowane w winie, podawane z purée z zielonego groszku i mięty
- Pistacjowy sernik baskijski
Menu B (wegetariańskie):
- Tatar z awokado i mango – podawany na hummusie z pieczywem
- Gnocchi dyniowe – podawane z sosem z grzybów leśnych na mleku kokosowym
- Pistacjowy sernik baskijski
W cenie: butelka wina na dwie osoby. Do wyboru białe Pinot Grigio, czerwona Rioja lub musujące prosecco.
O północy toast musującym winem! W przypadku nieparzystej liczby osób druga butelka za 50 zł.
Cena w I puli: 350 zł/osoba (obowiązuje do 6 grudnia w ramach promocji mikołajkowej )
Cena w II puli: 400 zł/osoba
Start: Rozpoczęcie o godzinie 20:00, ale lokal będzie na Was czekał już od 17! Bawimy się do rana.
Liczba miejsc ograniczona, a więc nie zwlekajcie i rezerwujcie już teraz!
885 300 182
[email protected]
Kontakt za pośrednictwem Messengera lub Instagrama
Warunkiem rezerwacji jest przedpłata na miejscu lub przelewem.
Czekamy na Was z niecierpliwością i w razie pytań służymy pomocą!
Data:
wtorek, 31.12.2024, 20:00
Wykonawca / Organizator:
Delta Dietla
Lokalizacja:
Delta Dietla
ul. Józefa Dietla 85
31-050 Kraków - Kazimierz
Bilety:
Cena od - 350 PLN