Koniec roku zbliża się wielkimi krokami! Z tej okazji Halicka zaprasza na Sylwestra.
Rozpoczęcie Nowego Roku świętujemy przy autorskiej kolacji degustacyjnej, kameralnej atmosferze, muzyce na żywo i w pięknym wnętrzu naszej restauracji.
W menu skomponowanym przez Miłosza Kowalskiego znajdziecie między innymi małże św. Jakuba, foie gras, dzika z kasztanami czy turbot z grzybami.
O muzyczną stronę wieczoru zadba zespół The Standard 3.
Menu:
Amuse-Bouche
Małże św. Jakba
Domowe pieczywo i masło
Przystawka
Pęczek / foie gras / Świerk
Przystawka ciepła
Bisque z raków
Danie główne
Turbot / grzyby / pini / agnolotti
Intermezzo
Jerzyny / jałowiec
Danie główne mięsne
Dzik / kasztany / słonina / czekolada
Pre-Deser
Cydr
Deser
Jabłko / orzech / trawa żubrowa
Petit Four
Śliwka / armaniak
Pomarańcza / cointreau
Orzech włoski / orzechówka
Liczba miejsc ograniczona!
Przywitaj Nowy Rok z Halicką!
Rezerwacje: +48 12 889 90 40
Data:
poniedziałek, 31.12.2018, 20:00
Bilety:
Cena - 350 PLN