Świętując rozpoczęcie Nowego Roku przy 8 kursowej kolacji degustacyjnej i doskonałym winie, w kameralnej atmosferze.
Amuse bouche
Kurs I – przystawka zimna/cold starter
Mus z gęsiej wątróbki, madera, migdał, trawa cytrynowa
Chałka, trawa cytrynowa, ser Pijana Koza veg
Kurs II – przystawka ciepła/ hot starter
Ravioli z homarem, szafran, cydr
Ravioli z kiszonym jabłkiem, kolendra, cydr veg
Kurs III – zupa/soup
Krem ze skorzonery, moskol, kawior z jesiotra
Kurs IV – pierwsze danie główne/first main course
Halibut, dynia, ogórek marynowany, papryka , sos béarnaise
Papryka, ogórek marynowany, kalafior, dynia, sos béarnaise veg
Kurs V
Śledź bałtycki, wódka pieprzowa, sorbet z antonówki
Kurs VI –drugie danie główne/second main course
Comber daniela, kapusta włoska, krupniok, batat, lejkowiec dęty, koniak
Dziki ryż, kapusta włoska, batat, lajkowiec dety, koniak veg
Kurs VII – przeddesser/predessert
Pralinka czekoladowa z armaniakiem, sery zagrodowe
Kurs VIII – deser/dessert
Beza, złoto, karmel, lody z topinamburu
Zapraszamy do mailowej rezerwacji stolików: [email protected]
Data:
poniedziałek, 31.12.2018, 19:00
Wykonawca / Organizator:
Restauracja Biała Róża
Lokalizacja:
Restauracja Biała Róża
ul. Straszewskiego 16
31-101 Kraków
Bilety:
Cena / os. - 310 PLN