Nasz szef kuchni Oskar Kędziora przygotował specjalne menu, które uświetni ten wyjątkowy wieczór.
4 setowe menu składające się z przystawki, zupy, dania głównego oraz deseru.
Do wyboru wersja mięsna lub wegetariańska. Butelka wina lub butelka wódki dla dwóch osób.
Menu Sylwestrowe w Restauracji Piwnica pod Kominkiem:
Przystawka:
Indyk w szynce parmeńskiej, mascarpone z burakiem, rukola, sos balsamiczno–miodowy, chrupiąca bagietka
lub
Pasta z bakłażana / galaretka granat / emulsja pietruszkowa / chips sezamowy / chrupiący naleśnik
Zupa:
Krem z porów / grzanka z parmezanem / palone masło / prażone migdały
Danie Główne:
Udko z kaczki confit / jabłko faszerowane kaszą gryczaną i śliwka/ buraczki marynowane / sos na bazie czerwonego wina /
lub
Kofty orzechowe / puree pasternak / kalafior romanesco w prażonym słoneczniku / winegret /
Deser:
Torcik galicyjski
(orzech włoski, Crème chantilly, czarna porzeczka, czekolada)
Chcesz dowiedzieć się więcej ?
E-mail: [email protected]
Telefon: 124302130 lub 733181333
Data:
niedziela, 31.12.2023, 20:00
Wykonawca / Organizator:
Piwnica pod Kominkiem
Lokalizacja:
Piwnica pod Kominkiem
ul. Bracka 13
31-005 Kraków
Bilety:
Cena / os. do 15.12 - 320 PLN
Cena / os. od 16.12 - 350 PLN