Tu, w kameralnej atmosferze możecie świętować Nowy Rok przy wykwintnej kolacji! Szef Kuchni zadba o to, by ten wieczór nie był pozbawiony fajerwerków.
Menu I
- Mus z Foires grasses, chałka, leśne owoce, pistacje, szczaw
- Tatar wołowy, piklowane kurki, puder z palonego masła, żółtko confi, majonez lubczykowy
- Zupa z leśnych kurek ,wiejska śmietana, szałwia
- Stek z młodej wołowiny, warzywa w tempurze, polenta, sos demi-glace z koniakiem
- Granita prosecco, gin, rozmaryn
- Ostryga ,sos chimichurri, lampka cydru
Menu II
- Krewetki w tempurze, sos aioli, warzywa stir fry
- Łosoś gravlax, grzanka, piana z jabłek, olej koperkowy
- Zupa z leśnych kurek, wiejska śmietana, szałwia
- Szafranowe risotto, konfitowany sandacz,młode warzywa w sosie beurre blanc
- Granita prosecco, gin, rozmaryn
- Ostryga, sos chimichurri, lampka cydru
Rezerwacja i płatność:
Rezerwacja wstępna obowiązuje przez 5 dni
Gwarancją rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 200zł w dniu podpisania umowy
Przedpłata 100% wartości zamówienia na 7 dni przed datą 31.12.2019r
tel: +48 885 03 02 09 / [email protected]
Data:
wtorek, 31.12.2019, 19:00
Wykonawca / Organizator:
Pestka Restobar
Lokalizacja:
Pestka Restobar
ul. Długa 51
31-147 Kraków
Bilety:
Cena / os. - 250 PLN