Spędź ten ostatni wieczór w Strzelnicy.
7 kursowa kolacja degustacyjna, kameralna atmosfera to nasz przepis na rozpoczęcie Nowego Roku.
Sylwestrowe menu degustacyjne:
Amuse bouche
Łosoś macerowany w burakach
Przystawka I
Polędwica wołowa, puder cytrynowy,ostryga, granita z szampana
Przystawka II
Foie gras, piernik, sos porto
Danie główne I
Płaszczka, chorizo, puree z sepią, czerowne wino
Danie główne II
Pierś z kaczki, czekolada, gratin pomarańczowe, pieprz zielony
Pre-deser
Sorbet z melona, żubrówka, chips z szynki parmeńskiej
Deser
Mus z gorgonzoli, miód, wiśniówka
Kawa lub herbata
Oczywiście nie zapomnieliśmy o kieliszku szampana i petit fours o północy :)
Rezerwacja: [email protected]
Data:
poniedziałek, 31.12.2018, 19:00
Bilety:
Cena / os. - 260 PLN