Nielimitowana konsumpcja serwowanych dań, muzyka DJ-a i stylowe wnętrza czekają na Was!
Sałaty:
- Sałatka z wędzonym kurczakiem, z gruszką, botwina, kozim serem i pomidorami koktajlowymi
- Sałatka z wędzoną polędwiczką z sarny, marynowana dynia, żurawina, kurki, pomidor confit
- Sałatka z kaszy gryczanej z warzywami bronois, cukinią, wędzonym boczkiem i pesto z lubczyku
- Sałatka z białej fasoli, grillowaną kiełbasą lisciecką, piklowanymi pieczarkami, marynowaną cebulką
- Mix sałat z dodatkami: olej lniany, octy smakowe, dressingi
- Sałatka podhalańska z wędzonym kabanosem, grillowanym oscypkiem, piklami
- Jarzębina, pikle, chrzan, dereń, żurawina
- Chleb prądnicki, smalec ze skwarkami i mięsem, kiszone ogórki
Przystawki:
- Gęś wędzona, kiszony agrest, palona cebula, karmelizowanej marchew
- Kaczka, pistacje, wędzony boczek, dynia
- Śledź z zielonym jabłkiem, kiszonym ogórkiem i śmietaną
- Galaretka z długo-gotowaną wołowina z olejem lnianym
- Pasztet z dzika, konfitura z fig
- Deska wędzonych ryb
Zupy:
- Kwaśnica na wędzonym żeberku z baranin¹ i ziemniakami
- Krem z topinamburu z prażonym słonecznikiem i oscypkiem
Dania główne:
- Wołowe żeberka sous vide na kiszonej czerwonej kapuście
- Ragout z dziczyzny z pieczonymi warzywami i czarnym piwem
- Królik z suszonymi śliwkami i śmietaną
- Tradycyjne kluski z sosem grzybowym
- Kaszotto z pęczaku z warzywami, dyni¹ i ¿ó³tym burakiem
- Buraki smażone z chrzanem
- Pieczone ziemniaki z ziołami i czosnkiem
Carving:
- Pieczony schab Duroc z kością
- Udziec jagnięcy z miętą i demi glass
- Kaczka nadziewana jabłkami i żurawiną
- Rostbef sous vide
- Puree z groszku i mięty
- Demi glass
Desery:
- Babeczki z kremem waniliowym i owocami
- Sernik krakowski z białą morwą i czekolada
- Warkocz drożdżowy z czekoladą, jabłkami i bakaliami
- Tarta z wiśniami, kruszonką i czekoladą
- Ciasto marchewkowe z kremem cytrynowym
- śliwka, pigwa i gruszka duszone ze Śliwowicą pod kruszonką z migdałami
- Mus kajmakowy z konfitura rabarbarową i ciasteczkiem migdałowym
- Mus z białej czekolady, mandarynek z kruszonymi migdałami
- Owoce całe i krojone, sosy owocowe
Napoje:
- Lampka wina musującego o północy
- Wino domowe białe & czerwone
- Piwo
- Woda smakowa
- Kawa & herbata
Więcej informacji i rezerwacja: 12 618 88 88 / e-mail: [email protected]
Data:
wtorek, 31.12.2019, 19:00
Wykonawca / Organizator:
Radisson Blu Hotel, Krakow
Lokalizacja:
Radisson Blu Hotel – Kraków
ul. Straszewskiego 17
31-101 Kraków
Bilety:
Bilety / os. od - 475 PLN