Menu degustacyjne Szefa Kuchni Rafała Drobniaka
Przystawka I
Carpaccio z przegrzebków, cytrusy, chili, truskawki
Przystawka II
Foie gras, morele, seler, wino, lubczyk
Zupa
Zupa galangalowa z pędami bambusa i kurczakiem
Danie główne I
Ragout z piotrosza, szparagi, czosnek
Danie główne II
Polędwica cielęce, smardze, ziemniaki truflowe, szpinak, pomidorki cherry
Deser
Krem czekoladowy, champagne, espresso, maliny
Rezerwacja i informacje:
[contact-form-7 id=”5289″ title=”Pytanie DoubleTree”]
Data:
piątek, 14.02.2020, 18:00
Wykonawca / Organizator:
DoubleTree by Hilton Kraków
Lokalizacja:
DoubleTree by Hilton Krakow
ul. Dąbska 5
31-572 Kraków
Bilety:
Cena / os. - 159 PLN