Specjalne sylwestrowe menu przygotowane przez Szefa Kuchni Grzegorza Fica i jego zespół.
Wytworna 6-daniowa serwowana kolacje we wspaniałej atmosferze.
Sylwestrowe menu degustacyjne
Amuse Bouche
Sashimi z wołowiny Kobe / Marynowane rydze / Pomidor
Bulion homarowo – imbirowy / Turbot / Kurkuma
Pierogi z wędzoną ricottą / Trufla / Żółtko kacze / Szpinak / Sos pieprzowy
Przegrzebki / Vongole / Czarna kurka Intermezzo
Jagnięcina / Foie gras / Madera / Topinambur Pre-dessert
Piernik / Bergamotka / Porzeczka
Petit four
Cena:
- 750 pln . os. – kolacja serwowana w winiarni
- 850 pln – os. – kolacja serwowana w restauracji
Uprzejmie informujemy, iż do rachunku doliczany jest serwis w wysokości 12,5% kwoty rachunku.
Dedykowany wine pairing, szampan, napoje – płatne dodatkowo wg zamówień.
Rezerwacje:
+48 570 136 720 / [email protected] / www.albertinarestaurant.pl
Data:
niedziela, 31.12.2023, 20:00
Wykonawca / Organizator:
ALBERTINA Restaurant & Wine
Lokalizacja:
Albertina Restaurant & Wine
ul. Dominikańska 3
31-043 Kraków
Bilety:
Cena od / os. - 750 PLN
