Menu Balu Sylwestrowego:
PRZYSTAWKA:
- Polenta z musem z pieczonych grzybów i chipsem z parmezanu
DANIE GŁÓWNE:
- Pierś z kaczki w sosie malinowo-rozmarynowym z gratinem ziemniaczanym i modrą kapustą.
DESER:
- Parfait z białej czekolady na puree z mango
BUFET ZIMNY:
- Sałatka grecka
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka z brokułami i serem feta
- Patery serów rodzajowych
- Patery wędlin i kiełbas
- Mięsa pieczone
- Galaretki wieprzowe
- Jajka w sosie tatarskim
- T ymbaliki drobiowe
- Śledzie tradycyjne
- Pasztet z żurawiną
- Mini tortilla
- Owoce
- Marynaty domowe
- Sosy do wędlin (czosnkowy, chrzanowy)
- Pieczywo
BUFET SŁODKI:
- 5 rodzajów ciast
- Mini deserki
- Galaretki owocowe
NAPOJE:
- kawa, herbata, woda, soki 100 % ,
- napoje gazowane – bez limitu
ALKOHOL:
- Toast noworoczny: lampka Prosecco
- 0,5 l wódki na parę

W programie losowanie nagród.
Rezerwacji można dokonać dzwoniąc na nr 12 267-31-92 lub 509-681-204
Cena: 375 zł /os – (bilety zakupione do 1.12)
Cena regularna : 450 zł/os – (bilety zakupione po 1.12)
Zakupione bilety nie podlegają zwrotowi.
Data:
niedziela, 31.12.2023, 20:00
Wykonawca / Organizator:
Hotel Perła
Lokalizacja:
Hotel Perła Kraków
ul. Zakopiańska 180B
30-435 Kraków
Bilety:
Cena promocyjna do 01.12 / os. - 399 PLN




